NYHET

Anna Molberg er nyinnvalgt representant for Høyre på Stortinget.
Anna Molberg er nyinnvalgt representant for Høyre på Stortinget.

– Høyre må ikke gå i lyseblå retning

Partiet må gå i en retning høyrefolk kjenner igjen, mener Anna Molberg, nyinnvalgt representant for Høyre på Stortinget.

Publisert

– Det var viktig at Høyre fra Innlandet fikk sikret representasjonen på Stortinget. For meg personlig er det også en drøm jeg har jobbet hardt for å nå. De gamle ringrevene i Innlandet Høyre forteller meg at dette vil gå veldig bra, men du har også et enormt ansvar. Vi er jo fra et ganske rødt og grønt fylke, sier Anna Molberg (30), nyinnvalgt representant for Høyre på Stortinget.

Molberg kommer fra Hamar, er utdannet jurist med fem års erfaring som rådgiver på Stortinget og stilte til valg i valgkrets Hedmark, der Ap endte på 33,1 prosent oppslutning fulgt av Sp med 28 prosent. På tredjeplass havnet Høyre med 10,6 prosent, en nedgang på 4,8 fra stortingsvalget i 2017.

– Å være fra Høyre, dette har jeg kjent på i mange måneder allerede, da er man litt alene. Jeg har sittet hardnakket i debatter, forsvart Høyres politikk og fått god trening i å være ganske alene i debatter mot en gjeng som bare ser negative utviklingstrekk. Slik vil det vel også fortette å være en stund fremover. De rødgrønne vil henge ved alt regjeringen har gjort feil.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 749,-
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1199,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS