Stine Næss-Hartmann er en populær treningsinfluencer som sier nei til Botox og ja til mimikk.

– Jeg vil heller fylle hverdagen min enn å fylle panna mi!

Kjøpesenteret CC Vest er helt rynkefritt til tross for at det ligger et steinkast unna et gamlehjem, sier treningsinfluencer Stine Næss-Hartmann. Hun tok nylig avstand fra Botox på Instagram-kontoen sin.

Publisert Sist oppdatert

Treningsglade Stine Næss-Hartmann har over 40 000 følgere på Instagram. Hun legger ut glade, fargerike og inspirerende videosnutter om løpeturer og «gymmings». Nylig postet hun en liten filmsnutt der hun sa nei til Botox. Filmen har hatt 60 000 visninger. 

– Du tok nylig et standpunkt mot Botox på Instagram. Fortell litt om det!

– Jeg synes det er trist å se at venner, bekjente og mange folk generelt har begynt med regelmessige Botox-behandlinger som har endret utseendet deres i så stor grad. Jeg klarer ikke lenger se hva de føler og tenker når jeg snakker om ulike temaer. I tillegg har de som nesten kunne vært barnet mitt, begynt med Botox. Kjære venner! Dere trenger ikke Botox! Dessverre blir mange påvirket til å fikse på utseendet sitt, både gjennom sosiale medier og profiler de følger, men også gjennom diverse filtre på Instagram og Snapchat. Det er så utrolig synd at man visker bort så mye historie som det et ansikt kan uttrykke! 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS