NYHET

Å gjennomføre egen politikk, være en vaktbikkje på regjeringen og arbeide for Telemarks interesser er sentralt for den ferske stortingsrepresentanten Mahmoud Farahmand.

Vaktbikkje på Stortinget

For Høyre i opposisjon blir det viktig å være en vaktbikkje som holder den kommende posisjonen ansvarlig for alle de lovnadene de har gitt, sier Mahmoud Farahmand, fersk representant på Stortinget for Høyre fra Telemark.

Publisert Sist oppdatert

– Hva jeg vil jobbe med som stortingspolitiker, samsvarer med hvor jeg er fra. Telemark er et kraft- og industrifylket. Vi produserer mye energi og gjennom en spydspiss i fremtidsrettede industrier, sier Mahmoud Farahmand.

Han kommer fra verv som fylkestingspolitiker i Vestfold og Telemark Høyre, samt representant i kommunestyret i Porsgrunn. Som stortingspolitiker ønsker han å arbeide for at fylket kan forbli en motor i fremtidsrettede industrier, gjennom å opprettholde de fordelene industrien i Telemark har i dag.

– Vi har noen av Norges, noen vil si Europas, mest kompetente miljøer innenfor prosessindustri. En av verdens største kunstgjødselfabrikker, Yara, ligger i Porsgrunn. Vi er store på blant annet produksjon av stål og metall ved Ulefoss jernverk, forteller han og nevner en rekke bedrifter og kompetansefelt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS