- Det er ikke riktig at det «stort sett (var) taust» fra Civita «da flyktningene strømmet over Storskog», skriver Kristin Clemet.

Vi har vært våkne hele tiden

Lars Akerhaug tar feil når han tror Civita aldri har satt et kritisk søkelys på kostnadene ved innvandring.

Publisert Sist oppdatert

Lars Akerhaug har vært på Civitafrokost og fått det for seg at han har opplevd noe helt unikt: Civita har invitert et panel som setter et kritisk søkelys på kostnadene ved innvandring. Akerhaug tror åpenbart at dette aldri har skjedd før.

Men Akerhaug tar feil. Den samme Niels Kærgård som deltok på frokostmøtet i dag, var på frokostmøte også for 10 år siden – og da sammen med blant andre Hege Storhaug.  Og i mellomtiden har det vært flere frokostmøter om innvandring og integrering, blant annet i samarbeid med Minerva – ikke bare om økonomi, men også om kultur og religion.

Det er heller ikke riktig at det «stort sett (var) taust» fra Civita «da flyktningene strømmet over Storskog». Vi utga tvert om to viktige utredninger akkurat da, hvorav én foreslo en ny og forutsigbar flyktningpolitikk og en annen fremmet forslag til en bedre integrering.  Også disse utredningene ble diskutert på et frokostmøte med meget kompetente innledere.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS