Aurora Mykkeltveit tiltrer som kulturredaktør i Minerva 1. desember. Hun er tidligere politisk rådgiver for bystyregruppen til Høyre i Oslo, taleskriver for Høyres stortingsgruppe og kommunikasjonsrådgiver i Miljøstiftelsen ZERO.

Møt Minervas nye kulturredaktør

Aurora Mykkeltveit er ansatt som kulturredaktør. Hvilke saker vil hun løfte? Hvilke debatter setter hun pris på? Og er hun woke?

Publisert

Utlysningen vi sendte ut før sommeren, ga flere sterke søkere. Etter en sammensatt vurdering og flere intervjurunder, landet vi på Aurora Mykkeltveit som vår nye kulturredaktør. 

Vårt mål er å dekke kunstfeltet bredt, med sterke tekster og levende debatt om litteratur, musikk, kunst og teater. I tillegg ønsker vi en enda sterkere tilstedeværelse i de mange brennbare spørsmålene som utgjør «kulturkrigen», hvor Minerva skal ha en tydelig og seriøs stemme. Dette skal hun bidra til fremover.

Aurora har over lang tid skrevet flere gode tekster for oss, på et bredt utvalg av temaer. Hun har også bakgrunn både fra partipolitikken og miljøindustrien, i tillegg til litteraturen. Slik får vi også styrket laget på flere aktuelle områder.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS