Klar for neste show?

Oprah er samlende og populær, og møter lite kritikk. Det vil det bli slutt på dersom hun forsøker å bli president, og alskens skitt vil bli gravd frem.

Publisert Sist oppdatert

De siste dagers snakkis i USA og mange andre steder er hvorvidt Oprah Winfreys sterke tale under Golden Globe-utdelingen søndag kveld innevarsler at hun stiller som presidentkandidat i 2020. Talen handlet mye om kjønn og rase, temaer som ligger nær politikken.

Spekulasjonene er ikke nye. De verserte straks etter at Trump ble valgt, og fikk et oppsving i mars i fjor, da hun sa at hun tidligere hadde avvist dette fordi hun manglet passende erfaring, men nå med Trump …. Så sent som i juni og oktober i fjor gjorde Oprah det helt klart at hun ikke skulle stille til noe slags valg. Og hun avviste dette også like etter sin tale.

Men spekulasjonene er forsterket, og hennes venn Gayle King sier at selv om Oprah ikke aktivt vurderer dette, er hun ”intrigued”. CNN har snakket med to venner som mener hun aktivt vurderer dette, NBC med en som avviser det. Det skader vel ikke lommeboka å la spekulasjonene leve videre.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS