NYHET

Sist helg fikk Norge et nytt politisk parti. Industri- og næringspartiets største saker frem mot stortingsvalget i 2021 blir å fremme stabilitet og forutsigbarhet for næringslivet, samt gjenreise tilliten til utenlandske investorer, forteller partileder Owe Waltherzøe (nr. to fra høyre foran).

MDG politisk hovedmotstander for det nystiftede Industripartiet

Dempe klimahysteriske tiltak, stoppe vindkraftubygging og innføre gratis kollektivtransport i Norge, er blant sakene på det nystiftede Industri- og næringspartiets saksliste.

Publisert

I helgen ble Industri- og næringspartiet (INP) stiftet. Stiftelsen fant sted i maskinhallen på Vemork i Rjukan. For å stifte et parti i Norge, kreves 5 000 fysiske underskrifter, noe de i løpet av fem måneder klarte samle inn. I et tidligere intervju med Minerva beskrev partileder Owe Waltherzøe hvordan de arbeidet med å samle underskrifter og få partiet registrert i Brønnøysund.

Waltherzøe, som til daglig er konserntillitsvalgt for YS-forbundet Equinor SAFE, skriver i pressemeldingen at partiet dannes som en konsekvens av at at de tradisjonelle styringspartiene svikter sine moderate, sentrumsorienterte velgere. Og videre: «Høyre vingler, og har vist at de forlater sine grunnverdier ved å samarbeide med Venstre, FrP og KrF om en politikk ingen har bedt om.»

Gjenreise tilliten til investorer

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS