Fit to print

Selv om Nettavisen driver latskapsjournalistikken til et nytt nivå, er det mange gode grunner til at pressen skal dekke Giskes deltagelse på Løvebakken AUFs påskefest.

Publisert Sist oppdatert

Nettavisens Erik Stephansen har irritert seg over at andre medier har dekket Trond Giskes deltagelse på Løvebakken AUFs påskefest.

Det er interessant når den første nestlederen som noensinne har blitt kastet fra sitt verv i landets største parti, kommer raskt tilbake i manesjen. På samme måte som det skapes oppmerksomhet om det første partimøtet (i nystiftede Orkland Arbeiderparti), den første offentlige uttalelsen (om Acer-motstand) og første opptreden i riksdekkende fjernsyn (Debatten på NRK), er det også interessant når vedkommende anses som sosialt rehabilitert etter å ha blitt fratatt striper og vinkler etter brudd på sitt partis etiske retningslinjer.

Og det er kanskje særlig interessant fordi noe av kritikken (og noe av det eneste vedkommende har innrømmet selv) har handlet om dårlig oppførsel i situasjoner med alkoholservering. Andre som er felt av lignende omstendigheter har fått alkoholnekt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS