NYHET

69 prosent svarte i en meningsmåling fra CBS News at de ble irritert av å se den første debatten mellom Donald Trump og Joe Biden.

«Et shitshow»

Få andre enn de mest overbeviste tilhengerne var imponert over den første debatten mellom Donald Trump og Joe Biden.

Publisert

Nattens første debatt mellom president Donald Trump og tidligere visepresident Joe Biden ble en utfordring for moderatoren, Fox News-journalisten Chris Wallace.

De to kandidatene brukte mye av tiden på å snakke over hverandre, og tonen i debatten ble tidlig amper. På et tidspunkt utbrøt Biden «Kan du holde kjeft, mann?» idet presidenten avbrøt ham. Biden-kampanjen har allerede begynt å selge t-skjorter med utsagnet. «Det er ikke noe smart ved deg, Joe», kommenterte Trump etter at Biden hadde sagt presidenten måtte være smart i håndteringen av koronaviruset.

«Ingen kom godt ut av debatten», sa førsteamanuensis ved Bjørknes høyskole, Hilde Restad til NRK Nyhetsmorgen. Restad mener det bare går dårligere og dårligere med Donald Trump. «Samtidig var det ikke det at Joe Biden gjorde det så veldig bra, men det holder å stå ved siden av Donald Trump og ikke være Donald Trump for å se bedre ut», slo Restad fast.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS