Bekkevold: Vil møte utmeldt KrFU-nestleder i samme parti i fremtiden

Stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevolds (KrF) kommentarer på Facebook sår tvil om hans fremtidige tilknytning til partiet.

Publisert Sist oppdatert

I går annonserte KrFUs nestleder Nikolai Skogan at han forlater partiet han har vært medlem av i syv år etter at det ble klart at KrF går inn i dagens borgerlige regjering.

På Facebook skriver Skogan:

For cirka 7 år siden ble jeg medlem i KrF. Jeg har brukt mye tid på politisk arbeid og opplevd det meningsfullt. Etter sist landsstyre i KrF der et flertall velger å gå inn i en Høyre-FrP dominert regjering har jeg ikke noe annet valg enn å gå ut.

Jeg klarer ikke å stå inne for det partiet mitt har gått med på. Sist valgkamp reiste jeg i hele Troms fylke og kunne love at mitt parti ikke ville gå inn i regjering med FrP. Det løfte brytes nå og jeg kan ikke være med videre.

I kommentarfeltet under posten har flere profilerte KrFere takket Skogan for innsatsen for partiet og uttrykt at det er trist at Skogan nå melder seg ut. En kommentar som likevel skiller seg ut, kommer fra stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold (KrF) som skriver at han forventer at de to igjen vil bli medlemmer i samme partiet i fremtiden. Bekkevold er kjent som en av sterkeste tilhengere av Knut Arild Hareides fallerte forsøk på å ta partiet til venstre.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS