NYHET

– Argumenter om kultur og demografi er stigmatisert

Halvor Fosli sier innvandringsskepsis har blitt mer stuerent, men mener Norge mangler intellektuelle og innvandringskritiske miljøer som er opptatt av å bli tatt seriøst utenfor sin egen harde kjerne.

– Framtidige konsekvenser av masseinnvandringen fortjener å bli tatt mye mer seriøst innen alle politiske partier og tankeretninger, sier Halvor Fosli.
Publisert Sist oppdatert

Halvor Fosli har i flere år vært en aktiv bidragsyter på den kritiske siden i innvandringsdebatten, blant annet gjennom bokutgivelsene Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid (2019) og Fremmed i eget land. Samtaler med den tause majoritet (2015). I tillegg har han vært engasjert som skribent både hos Document.no og Human Rights Service.

Fosli mener at det har inntruffet et vendepunkt i måten innvandring blir diskutert på i Norge, der innvandringsskepsis har blitt mer stuerent, men at dette skiftet foreløpig kun er delvis.

– Det er mer stuerent å uttrykke seg skeptisk til innvandring nå, starter Fosli å forklare, men dette mener han først og fremst knytter seg til de aspektene som har med økonomi å gjøre.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS