NYHET

President Donald Trump signerer en lov for finansiering av Corona-respons 6. mars 2020, flankert av helseminister Alex Azar. Trump høres ut som helten som kommer til å klare å slå ned epidemien, mener Denise Gemmellaro, assisterende professor ved Kean University i New Jersey.

Håper Trump skal redde USA og verden fra pandemien

Det er mangel på sykehussenger, militæret bygger sykehus, butikker er stengt og folk skal holde seks fots avstand, men blant amerikanerne blir Trump mer og mer populær.

Publisert Sist oppdatert

I New Jersey faller snø. Inne sitter Denise Gemmellaro, assisterende professor ved Kean University i New Jersey. Fra hjemmekontoret underviser hun studentene via nett. Både forelesninger og labøvelser går via skjerm. Gemmellaro underviser i bruk av naturvitenskap ved utredning av kriminalsaker. Spesialfeltet hennes er maggots, larver på lik.

Via Skype forteller Gemmellaro hvordan det nå oppleves å være i USA. Som italiener har hun fulgt tett med på det som skjer i Italia. Hun forteller at tross den fredelige vinteren utenfor, er stemningen trykket i New Jersey. Amerikanerne oppfatter også situasjonen på ulike måter.

Traff oss midt i ansiktet

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS