SPALTIST

Jeg er gamer, og i spillet Europa Universalis IV håper jeg alltid Det østromerske riket skal lykkes, selv når det ikke er jeg som spiller som dem. Litt sånn har jeg det også med partiet Venstre, skriver Torbjørn Sølsnæs.

Go Venstre!

Endelig er det på tide med litt Venstre i monitor, etter ukesvis med bioteknologi og sorteringssamfunn, flagg og bærekraftpins – og naturligvis koronakrisen.

Publisert Sist oppdatert

I dag har det vært lansert lederkandidater. Sveinung Rotevatn startet dagen med en video på Facebook hvor han sa han var klar for å være kandidat og ønsket en åpen lederdebatt i partiet. Omtrent samtidig, noe jeg vil tro er helt tilfeldig, gikk to fremtredende lokalpolitikere i partiet ut og pekte på Abid Raja, riktignok til ledelsen og ikke nødvendigvis som leder. I tillegg til disse to er både Iselin Nybø og Guri Melby navn som diskuteres som ny partileder. (Disse tre kommenterer det hele så påfallende likt av en kunne mistenkt dem for å dele pressesekretær).

Venstre er heldige, med mange flinke folk som kan ta over etter Trine Skei Grande, som på sin side har vært den mest betydningsfulle Venstre-lederen på mer enn femti år. Noe jeg håper hun kan få honnør for etterhvert.

Men la meg fortelle deg om noe helt annet, om dataspillet Europa Universalis IV og muligheten for å starte et spill som Byzantium. Hvorfor det, spør du?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS