NYHET

– Sp er ikke del av venstresiden, sier Bjarne Kvadsheim, gruppeleder for Sp i Stavanger og tidligere fylkesleder for Sp i Rogaland.

Har ikke tro på slalåmkjøring

SV er en naturlig partner for en eventuell Ap/Sp-regjering ikke bare i budsjettforhandlinger, men også på flere andre saksfelt. Bjarne Kvadsheim i Sp Stavanger har ikke tro på at regjeringen vil slalåmkjøre.

Publisert

– Til de som sier at det var venstresiden som vant valget, vil jeg minne dem på at Sp er et sentrumsparti. Jeg har aldri hørt en debatt der vi har sagt at vi er en del av venstresiden, sier Bjarne Kvadsheim, gruppeleder for Sp i Stavanger og tidligere fylkesleder for Sp i Rogaland.

– Mange sier Ap nå vil tape så mange velgere. De glemmer at mange av Ap-velgerne er orientert mot sentrum, og at velgerovergangen mellom Ap og Sp nettopp viser at mange velgere går mellom disse to partiene. Det har også vært et veldig kjør mot Jonas fra Oslo-pressen. Han kalles tåkefyrste og får mange andre merkelapper.

For Kvadsheim virker det som om deler av pressen vil gjøre Støre usikker og velgerne usikre. De kaller ham svak når SV valgte å si stopp, hit, men ikke lenger. At Støre er svak, mener Kvadsheim er feil. Det handler også om SVs vurderinger.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS