Minerva ansetter Alexander Zlatanos Ibsen

Går fra utenrikspolitisk seniorrådgiver i Høyres stortingsgruppe til nyhetsredaktør i Minerva.

Minerva styrker redaksjonen ved å ansette Alexander Zlatanos Ibsen som nyhetsredaktør. Han blir ansvarlig for nyhetsdekningen i tillegg til å ha ansvar for debatt, ideer, kultur- og utenriksstoff. Han har vært del av redaksjonen og fast kommentator i Minerva siden 2014, og har dermed et godt grunnlag fra før. Ibsen står bak bøkene En sort bok om arkitektur: Hvorfor moderne arkitektur har blitt så stygg sammen med den nå avdøde kunstneren Christopher Rådlund, og Gresk blod: Et nærbilde av Hellas. Begge på Dreyers forlag.

– Jeg gleder meg til å vie meg fullt og helt til Minerva. Norsk offentlighet trenger Minerva, ikke minst i vår tid, preget av politiske omveltninger og nye, delvis hissige debatter. Tiden min i Høyres stortingsgruppe har vært enormt verdifull for meg, men denne muligheten måtte jeg gripe, sier Ibsen.

Ibsen er i dag ansatt i Høyres stortingsgruppe som utenrikspolitisk seniorrådgiver, og har fra tidligere vært programsekretær og rådgiver for familie- og kulturfraksjonen. I tillegg er han per i dag spaltist i Morgenbladet og benyttes som foredragsholder.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS