MOT VEGGEN

Anna Molberg sier det ikke handler om at Høyre frykter ulven.

Frykter Høyre ulven?

MOT VEGGEN: I en serie ukentlige saker vil Minerva dukke ned i utvalgte punkter fra de ulike stortingspartienes program før høstens valg. Punktene som listes opp ser ofte greie nok ut, men hva er de praktiske implikasjonene av dem?

Publisert

I en serie ukentlige saker vil Minerva dukke ned i utvalgte punkter fra de ulike stortingspartienes program før høstens valg. Punktene som listes opp ser ofte greie nok ut, sånn ved første øynekast. Problemene starter når en spør seg selv hva som egentlig menes. Hva er det egentlig som står på dette punktet? Hva skal de gjøre?

Punktene åpner for en rekke tolkningsmuligheter. For å unngå misforståelser, har Minerva kontaktet partiene og bedt dem utdype punkter vi ikke helt forstår. Første parti ut er Høyre. Programmet heter Vi tror på Norge, noe som kanskje kan forventes av et parti som har sittet to perioder med statsministeren.

Leser vi oss nedover i det 83 sider lange, tettskrevne programmet, finner vi rovdyrpolitikk. Høyre vil føre en rovviltpolitikk som ivaretar tryggheten til enkeltmennesker og lokalsamfunn og bidrar til at bærekraftige rovviltbestander ivaretas.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS