NYHET

Jeg opplever partiet som ganske samlet, forteller tidligere FpU-formann Bjørn-Kristian Svendsrud til Minerva.
Jeg opplever partiet som ganske samlet, forteller tidligere FpU-formann Bjørn-Kristian Svendsrud til Minerva.

– Jeg opplever ikke at det er gnisninger internt i Frp

Det sier tidligere formann i FpU Bjørn-Kristian Svendsrud. Han tror ikke det er lurt for verken Frp eller Venstre og KrF å sitte i samme regjering.

Publisert

Snart åtte måneder har gått siden Siv Jensen tok Fremskrittspartiet ut av regjering, og forutsetningene for borgerlig flertallregjering ser ut til å ligge brakk. Tilbake i den velkjente opposisjonsrollen har Frp sikret de tidligere regjeringspartnernes parlamentariske grunnlag, men også sørget for å levere nederlag ved å bryte med Granavolden-plattformen.

Erna Solberg uttalte forrige uke at Frp er velkomne tilbake i regjering. «Det er gøy å sitte i regjering, men aldri i verden om jeg savner å gå tilbake til Venstre og KrF», svarte Sylvi Listhaug i Politisk kvarter 10. september på spørsmålet om hun savnet å sitte i regjering.

Tidligere formann i Fremskrittspartiets ungdom (FpU) Bjørn-Kristian Svendsrud måtte selv gå av som politisk rådgiver for samferdselsminister Jon Georg Dale etter bare seks uker i jobben. Svendsrud jobber nå i den liberale tankesmien Civita, etter å ha overlevert stafettpinnen til ungdomspartiets nye leder Andreas Simon Brännström i sommer.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS