Minerva inviterer til lanseringsfest med tema arkitektur på Bakgården på Løkka torsdag 6. juni kl. 19. Omgivelsene er dessverre ikke like storslagne som illustrasjonen over, men vi lover god diskusjon i panelet, god stemning i lokalet og god drikke i baren.

Minerva-lansering: Arkitekturopprørerne ved NTNU

Arkitektur står i sentrum når siste nummer av Minerva lanseres med Kjetil Rolness, Janne Wilberg og arkitektstudent Karl Fredrik Honningsvåg på Bakgården på Løkka torsdag 6. juni kl. 19.

Arkitekturopprøret har vunnet kampen, skrev Gaute Brochmann i Morgenbladet, men presiserte senere at han mente «mediekampen». For selv om opprøret har mange følgere, skorter det på de praktiske resultatene. Likevel har etablissementet gradvis blitt nødt til å delta i debatten, og opprørerne mener de har tiden på sin side.

Minerva inviterer til lanseringsfest for årets andre kvartalstidsskrift på Bakgården på Løkka i Thorvald Meyers gate 63 i Oslo. Tema er viet til det mest spennende fenomenet i norsk arkitektutdannelse på nesten hundre år: En liten gruppe arkitektstudenter ved NTNU som nå tar de første, nødvendige skrittene mot en ny arkitektur for vår tid.

Det blir diskusjon med panel fra kl. 19:00 med tidligere byantikvar i Oslo Janne Wilberg, samfunnsdebattant Kjetil Rolness og arkitektstudent ved NTNU Karl Fredrik Honningsvåg. Ansvarlig redaktør Nils August Andresen leder panelet.

Lenke til arrangementet på Facebook finner du her.

Les noen av sakene her:

Powered by Labrador CMS